Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB laat Gözübüyük in Jupiler League fluiten na missen strafschop

Laatste update:

Nijhuis kreeg de nodige kritiek te verwerken na zijn optreden in het duel tussen FC Groningen en Ajax. De KNVB heeft hem wel een wedstrijd in de Eredivisie gegeven komend weekeinde. Nijhuis heeft zaterdagavond de leiding over het treffen tussen ADO Den Haag en NEC.

Voor Gözübüyük wacht een speelronde in de Jupiler League. De leidsman miste afgelopen zondag in de wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag een overduidelijke strafschop en verzuimde Willem Janssen een tweede gele kaart te geven. Het duel tussen koploper Feyenoord en AZ staat onder leiding van Pol van Boekel, terwijl Danny Makkelie Ajax-FC Twente fluit. Kevin Blom is aangesteld als leidsman van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV.


Vind jij het terecht dat Serdar Gözübüyük komend weekeinde in de Jupiler League moet fluiten?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
9
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties