Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB maakt arbiters voor mogelijk kampioensduel Feyenoord en topper bekend

Laatste update:

Manschot zal zaterdag om 18.45 uur het eerste fluitsignaal verzorgen op Het Kasteel, wanneer Sparta nummer twee PSV ontvangt. De Kasteelheren kunnen stadgenoot Feyenoord een grote dienst bewijzen door punten af te snoepen van PSV. Indien de Eindhovenaren niet winnen in Rotterdam-West, kan Feyenoord een dag later al kampioen worden bij Excelsior. Dat duel staat onder leiding van Gözübüyük.


Feyenoord kan in het Van Donge & De Roo Stadion, precies zes jaar na de dramatische 3-0 nederlaag bij Excelsior, de zestiende landstitel binnenslepen. Destijds hadden de Rotterdammers een veel kleinere marge, daar het kampioenschap pas in de allerlaatste speelronde beslist werd tegen Heracles Almelo thuis (3-1 winst). Nu heeft Feyenoord een marge van acht punten ten opzichte van PSV. Mocht het zondag op bezoek bij Excelsior nog niet lukken, kan Feyenoord zich herpakken tegen Go Ahead Eagles (thuis), FC Emmen (uit) of Vitesse (thuis).

Het duel tussen Ajax en AZ zaterdag, om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA, wordt gefloten door Makkelie. Bij een overwinning van de Alkmaarders staat Ajax op de vierde plek in de Eredivisie. Indien de Amsterdammers na speelronde 34 nog steeds op die positie staan, is Conference League voetbal een feit. De druk staat er inmiddels behoorlijk op bij het elftal van John Heitinga, dat zondagavond de finale van de TOTO KNVB Beker verloor tegen PSV (1-1, 2-3 na strafschoppen).

Eredivisie
Excelsior
0 - 2
Feyenoord

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
66
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties