Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

KNVB maakt bekend tegen wie het Nederlands elftal woensdagmiddag een oefenwedstrijd speelt

Laatste update:

Havelse is een amateurclub die uitkomt in de Regionalliga Nord. Bondscoach Ronald Koeman wil zijn reserves middels dit oefenduel wedstrijdritme op laten doen. Normaliter volgt er een uitlooptraining na een EK-duel, maar die is geschrapt.

De Oranje-internationals hoeven niet ver te reizen voor de besloten trainingswedstrijd, daar Havelse wordt ontvangen in het AOK Stadion in Wolfsburg. Daar werkt het Nederlands elftal gedurende het EK ook de meeste trainingssessies af.

Voor een aantal internationals komt de trainingswedstrijd als geroepen. Zo kampen spitsen Brian Brobbey en Joshua Zirkzee al even met hun fitheid. Ook kwamen diverse internationals al een aantal weken niet in actie.

Feyenoord-doelman Justin Bijlow speelde zijn laatste wedstrijd op 19 mei, evenals Brentford-keeper Mark Flekken. Ook verdedigers Matthijs de Ligt, Daley Blind en Ian Maatsen kwamen tijdens het EK nog niet in actie.

Op het middenveld zit Ryan Gravenberch in hetzelfde schuitje. Voorin kan naast Brobbey en Zirkzee ook Steven Bergwijn de nodige minuten gebruiken. Lutsharel Geertruida, Micky van de Ven, Georginio Wijnaldum en Donyell Malen kwamen wel al in actie in Duitsland, maar kunnen zich vermoedelijk eveneens opmaken voor de trainingswedstrijd tegen Havelse.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
29
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
3
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
1
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
181
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
35

Meer sportnieuws

Reacties