Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB nodigt dochter van Cruijff uit: 'Het is een bijzondere editie'

Laatste update:

De bond heeft één van Cruijffs drie kinderen, tweede dochter Susila, uitgenodigd om zondag aanwezig te zijn en de winnaar de schaal te overhandigen. Zij zal dat samen doen met KNVB-directeur Bert van Oostveen, zo laat de bond vrijdag weten. "We zijn blij en vereerd dat Susila zondag in de ArenA aanwezig is. Het is een bijzondere editie van de Johan Cruijff Schaal, waar we zondag met z'n allen bij stilstaan", aldus Van Oostveen.

"Dat Susila de prijs uitreikt die naar haar vader is vernoemd, maakt het nog specialer", zegt de directeur betaald voetbal. Susila Cruijff zegt dat het Nederlands voetbal haar vader met veel respect en waardering herdacht na diens dood. "Zondag wordt een bijzondere dag, en ik hoop dat de Johan Cruijff Schaal symbool blijft staan voor wat mijn vader binnen en buiten de lijnen van het veld heeft betekend."

-
Wie wint de Johan Cruijff Schaal?

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties