Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB nog niet klaar met Lodeweges: aanklager start onderzoek

Laatste update:

De aanklager onderzoekt of de uitspraken van de oefenmeester in strijd zijn met de Gedragscode Officials Betaald Voetbal en heeft hem in dat kader om een verklaring gevraagd. Lodeweges heeft tot donderdag 12:00 uur de tijd om te reageren. De coach stelde zaterdag dat Heerenveen 'bestolen' was en dat grote clubs bij discutabele beslissingen altijd het voordeel van de twijfel krijgen.

De gedragscode is op verzoek van de clubs in het betaald voetbal, tijdens de algemene vergadering betaald voetbal (AVBV), door het bestuur betaald voetbal vastgesteld. Het doel van de gedragscode is het verbeteren van de beeldvorming ten aanzien van het betaald voetbal en het tegengaan van onbehoorlijk gedrag. Onderdeel daarvan is het verbaal of non-verbaal het in diskrediet brengen van de arbitrage, zo legt de KNVB uit op de officiële website.

-
Dwight Lodeweges verdient een straf voor zijn uitlatingen

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
30
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
16
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties