Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB reageert op verwacht bericht uit Enschede: 'Het is hun goed recht'

Laatste update:

"Het is hun goed recht", stelt woordvoerder Hans van Kastel in een reactie aan de NOS. "Wij moeten de rechtsgang afwachten." Daarnaast is het zo dat FC Twente het besluit van de licentiecommissie aanvecht, waardoor de KNVB weinig kan zeggen. "Het is niet aan de KNVB om daarop te reageren."

FC Twente kreeg eerder deze week te horen dat het vanwege het financiële wanbeleid van de afgelopen jaren zal worden teruggezet naar de Jupiler League. Daar is de club het echter niet mee eens. "Wij voelen ons niet rechtvaardig behandeld, wij hebben aan alle voorschriften voldaan. Het is een incorrect verhaal, het kan gewoon niet wat hier gebeurt", verklaarde bestuurder Jan Schutrups.

Meer nieuws

'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties