Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB schept duidelijkheid: basisspeler Ajax mist cruciaal duel met FC Utrecht

Laatste update:

In een artikel op de website laat de KNVB weten dat Vos niet mag spelen tegen Utrecht. "De middenvelder kreeg afgelopen zondag 8 oktober in het thuisduel met AZ (1-2 verlies) zijn vijfde gele kaart en dat betekent automatisch een wedstrijd uitsluiting", zo valt te lezen. Slechts twee van de vijf kaarten pakte Vos tijdens duels van het eerste elftal van Ajax, tegen AZ en Feyenoord.

Namens Jong Ajax pakte Vos dit seizoen eveneens twee gele kaarten, in de wedstrijden tegen MVV en FC Emmen. Omdat gele kaarten, die geen directe schorsing opleveren, uit de laatste twee speelrondes van het vorige seizoen worden meegenomen naar het nieuwe seizoen moet Vos nu brommen. Vos kreeg in de 37ste speelronde een gele kaart tijdens een duel tussen Jong Ajax en Jong AZ. Daardoor staat zijn 'seizoenstotaal' nu op vijf.

Vos was maandagavond onderwerp van gesprek in Rondo op Ziggo Sport. De middenvelder, die in zijn eerste zes wedstrijden namens Ajax veel overtredingen nodig had, kan analist Marco van Basten nog niet bekoren. "Potentie? Nou, dat vind ik niet. Ik heb hem zondag zien lopen... Doet ook niks bijzonders."

Het jeugdproduct van Ajax moest onlangs ook het Europa League-duel met AEK Athene (1-1) aan zich voorbij laten gaan wegens een schorsing, daar hij in de wedstrijd tegen Olympique Marseille twee keer geel en dus rood ontving. In Griekenland werd Vos vervangen door Benjamin Tahirovic, die voor de wedstrijd tegen hekkensluiter Utrecht wederom een logische vervanger lijkt.

Viergever
De KNVB laat verder weten dat ook Viergever niet zal deelnemen aan de wedstrijd tussen Utrecht en Ajax. "Ook FC Utrecht-verdediger Nick Viergever mist de wedstrijd in de Galgenwaard. Viergever kreeg op vrijdag 6 oktober een rode kaart in de wedstrijd FC Volendam - FC Utrecht vanwege ernstig gemeen spel ten opzichte van een tegenspeler." Viergever krijgt drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.

De wedstrijd tussen Utrecht en Ajax is cruciaal, daar beide clubs zich in een erbarmelijke situatie bevinden. De thuisploeg zette Michael Silberbauer onlangs op straat, waarna hij werd vervangen door Ron Jans. Bij Ajax roepen steeds meer supporters juist om een vertrek van Maurice Steijn, die in zijn eerste zes competitiewedstrijden met de club slechts vijf punten wist te pakken. Bij een nederlaag in Utrecht kan Ajax, afhankelijk van het resultaat van Volendam tegen RKC Waalwijk, de rode lantaarn overnemen van de Domstedelingen.

Eredivisie
FC Utrecht
4 - 3
Ajax

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties