Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB schorst Van den Brom na tirade over Kevin Blom

Laatste update:

"De club accepteert de schorsing zonder tegenspraak om de focus op de eindfase van het seizoen te houden", zo valt er op de website van de nummer drie van de Eredivisie te lezen. De aanklager heeft Van den Brom geschorst omdat de 51-jarige coach zaterdagavond na de 2-3 nederlaag tegen PSV felle kritiek uitte op scheidsrechter Kevin Blom.

Van den Brom noemde de strafschop en de rode kaart die Ron Vlaar vlak voor tijd ontving 'belachelijk': "Onze grote vriend Blom krijgt het weer voor elkaar. Er is dit weekend één topwedstrijd... Ik begrijp niet dat we daar geen topscheidsrechter voor krijgen."

Van den Brom vertelde maandag dat hij geen woord terugtrekt van wat hij zei: "Ik vind dat ik het mag zeggen als ik de scheidsrechter niet goed vind. Daarin heb ik niks verkeerds gezegd, volgens mij", zo werd de oud-middenvelder geciteerd door het Algemeen Dagblad.

-
Een passende straf?

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties