Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB start met proef in amateurvoetbal: niet meer vlaggen voor buitenspel

Laatste update:

De KNVB wil kijken wat er gebeurt als de scheidsrechters zelf beslissen over wel of geen buitenspel, meldt Omroep Gelderland. In totaal zijn er drie pilots bedacht: in district West I is vorige week gestart met een test waarbij de assistenten niet wisselen van speelhelft in de rust, waardoor zij voor beide ploegen moeten vlaggen. Als derde variant wordt er gespeeld zonder assistent-scheidsrechters: dat gaat waarschijnlijk in district Zuid II gebeuren.

Overigens is het niet alleen in Nederland dat er wordt gedacht over spelregelwijzigingen in het amateurvoetbal: in Denemarken vlaggen grensrechters al niet meer voor buitenspel en in Duitsland wisselen de grensrechters al niet meer van speelhelft. Het is niet bekend wanneer de KNVB de knoop doorhakt over de rol van de grensrechters in het Nederlandse amateurvoetbal.

Vind je niet meer vlaggen voor buitenspel in het amateurvoetbal een goed idee?

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
11
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties