Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB start vooronderzoek na felle uitspraken Jansen over arbitrage

Laatste update:

De dertigjarige aanvoerder van Emmen zei in het interview dat hij het voetbal oneerlijker vindt geworden na de komst van de VAR. "Ik vind het om te janken", zei hij. Zijn kritiek is niet in goede aarde ontvangen in Zeist. De KNVB heeft een brief gestuurd naar FC Emmen met daarin de aankondiging dat Jansen op het matje wordt geroepen.

Anco Jansen: 'Die scheidsrechters hebben er geen kloten verstand van'

Lees hier de uitspraken van Anco Jansen terug.Lees artikel

Jansen legde uit dat hij een hekel aan de VAR heeft omdat het volgens hem 'constante willekeur' is. "De ene VAR trekt wel aan de bel, de ander niet. Dan zeggen ze dat voetbal eerlijker is geworden. Onzin! Het is eerder óneerlijker geworden", aldus de routinier. "En je ergert je ook nog eens kapot, omdat je nu ingesteld bent op het idee dat het eerlijker zou moeten zijn. Maar het valt elk weekend tegen. Ik twijfel trouwens ook aan de mensen die er over gaan. Die scheidsrechters hebben er geen kloten verstand van."

Jansen doelde niet op alle scheidsrechters in de Eredivisie. "Tuurlijk niet. Er zitten ook goeien tussen. Makkelie, bijvoorbeeld. Met hem ben ik het vrijwel altijd eens. Maar er zijn er ook een paar bij... Maar ja, wat doe je er aan? Misschien moet ik later zelf gaan fluiten", zei Jansen. "Nog niet eens zo'n gek idee. Ik denk dat ik een heel goede scheidsrechter zou zijn."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
6
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
6
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties