Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB verplaatst duels Ajax en PSV vanwege Champions League

Laatste update:

Zaterdag 3 november speelt PSV in plaats van 20.45 uur al om 18.30 uur tegen Vitesse. Dit in verband met de wedstrijd in de Champions League tegen Tottenham Hotspur op dinsdag 6 november (21.00 uur). Ajax zou op 3 november om 18.30 uur spelen tegen Willem II, maar dat duel is verplaatst naar 20.45 uur. Op woensdag 7 november gaan de Amsterdammers op bezoek bij Benfica.

Ook op zaterdag 24 november wisselen PSV en Ajax van aanvangstijd. NAC Breda - Ajax begint dan om 18.30 en dus niet om 20.45 uur. PSV - sc Heerenveen wordt van 18.30 uur verplaatst naar 20.45 uur. Dit is in verband met de wedstrijden van beide Nederlandse topclubs tegen respectievelijk AEK Athene (dinsdag 28 november) en Barcelona (woensdag 29 november).

Op dinsdag 11 december staat voor PSV de uitwedstrijd tegen Internazionale op het programma, terwijl Ajax een dag later bezoek krijgt van Bayern München. In verband met deze wedstrijden begint PEC Zwolle - Ajax op zaterdag 8 december om 19.45 uur. PSV - Excelsior verhuist van zaterdagavond naar vrijdagavond 7 december (20.00 uur). Fortuna Sittard - AZ wordt verplaatst naar zaterdag 8 december om 19.45 uur.

"Wij vinden dat we de verplichting hebben om de Nederlandse clubs zo veel als mogelijk de ruimte te geven om op Europees niveau optimaal te kunnen presteren. Dat is in het belang van het Nederlandse voetbal en dus in het belang van alle Nederlandse clubs", reageert Jan Bluyssen, manager competitiezaken, op de website van de KNVB. "Deze insteek gaan we binnenkort binnen de KNVB nader bespreken want als het aan ons ligt, bieden we in de toekomst altijd de clubs die zich plaatsen voor Europees voetbal meer ruimte."

De KNVB beseft dat het een grote operatie is om alle wedstrijden te verplaatsen. "We realiseren ons dat deze wijzigingen ook extra werk opleveren voor alle betrokken clubs, de betreffende gemeentes, de fans en FOX Sports Eredivisie, dat de programmering baseert op deze wedstrijden. We zijn hen zeer dankbaar dat zij hierin met ons meewerken."

Goed besluit van de KNVB?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties