Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB wijst uitstelverzoek van PEC tegen Willem II ondanks coronagevallen af

Laatste update:

"Het duel gaat in principe gewoon door", zegt een woordvoerder van de KNVB. "PEC voldoet nu niet aan de richtlijnen om een wedstrijd te kunnen verplaatsen. Dat heeft de bondsarts beoordeeld waarna wij PEC hebben laten weten dat wat ons betreft die wedstrijd gewoon moet doorgaan. Dat is op dit moment de situatie. Stel nu dat er bij PEC op vrijdag ineens weer vijf coronagevallen zijn bijgekomen, dan kan de zaak natuurlijk weer anders worden."

Schreuder wilde in interview met ESPN niet volmondig bevestigen dat er een verzoek is ingediend, maar spreekt wel van een 'probleem' in zijn selectie. "Je hebt in principe altijd genoeg spelers. Maar ik heb nu heel veel spelers vanuit de Onder 21 erbij, die jongens hebben niet eens een contract. Als de KNVB beslist dat we moeten spelen, dan moeten we spelen. Dat is aan hen. Maar wat mij betreft? Wij hebben veel problemen..."

PEC Zwolle - Willem II zou de hervatting van de Eredivisie betekenen na een winterstop van drie weken. Er ging al een streep door enkele duels in de Keuken Kampioen Divisie. Eerder donderdag werd bekend dat FC Dordrecht - Jong AZ vrijdagavond geen doorgang zou vinden vanwege de oplopende besmettingen. Afgelopen zondag viel al het doek voor Excelsior - ADO Den Haag en TOP Oss - Jong AZ.

PEC zette begin januari al een streep door een oefentrip naar Duitsland. De Overijsselse club zou daar een oefenduel tegen Hannover 96 spelen. Vooralsnog is niet bekend om hoeveel besmettingen het gaat bij PEC. De Zwollenaren zullen elke speler keihard nodig hebben, daar de club met zes punten uit de eerste achttien duels stijf onderaan staat in de Eredivisie. Opponent Willem II doet het iets beter en staat met achttien uit achttien op een veertiende plaats.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties