Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'KNVB wil haast maken met Advocaat en gaat voor Gullit als rechterhand'

Laatste update:

Advocaat staat tot het eind van dit seizoen onder contract in Turkije. Het slot van de competitie en de bekerfinale overlappen echter met de de vriendschappelijke duels met Marokko (31 mei) en Ivoorkust (4 juni) en het WK-kwalificatieduel met Luxemburg (9 juni). Het is overigens nog niet zeker dat Fenerbahçe de bekerfinale haalt; woensdagavond wacht de heenwedstrijd in de halve finales tegen Istanbul Basaksehir.

Toen Henk ten Cate nog topkandidaat leek, werd duidelijk dat Ruud Gullit de beoogde assistent-trainer was. Dat is niet veranderd nu Advocaat de beste papieren heeft. De clubloze Gullit liet zelf meermaals weten ook bondscoach te willen worden, maar lijkt zich te schikken in een rol als rechterhand. De bedoeling is dat Hans van Breukelen en Gullit binnenkort in Zeist om de tafel gaan om het oud zeer weg te nemen. De twee raakten openlijk in conflict, toen Gullit de beleidsbepaler onbetrouwbaar noemde na mislukte onderhandelingen over het assistent-bondscoachschap.

Heb je vertrouwen in het duo Dick Advocaat en Ruud Gullit?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
4
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
19
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties