Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB wil winnaarsmentaliteit kweken: 'De Vrij wordt dan uitgelachen'

Laatste update:

"We doen het helemaal niet zo slecht maar willen niet alleen met Oranje maar ook met het clubvoetbal presteren. Dan wil je te weten komen wat de beste route is om die doelstelling te bereiken", vertelde Van Oostveen aan het ANP. "Het gaat niet zo slecht, maar het kan wel beter. Dan is het mooi als je daar met zo veel experts van gedachten over kunt wisselen. Wij hebben veel mensen aan elkaar verbonden op dit congres. Nu moeten we gaan kijken hoe we sommige dingen in een kleinere setting het beste kunnen gaan uitwerken."

Jaap Stam verwacht dat de komende jaren in de Nederlandse jeugdopleidingen meer aandacht zal worden besteed aan het verdedigende aspect van het voetbal. ''Bij het opleiden van de jeugd lag altijd het accent op het aanvallende aspect'', vertelde de jeugdtrainer van Ajax in gesprek met FOX Sports. ''De laatste jaren wordt hier en daar al meer aandacht besteed aan het verdedigen, maar ik denk dat dit komende tijd zal toenemen.'' Stam ziet wel hobbels. ''Veel clubs hebben de financiën niet om jeugdtrainers aan te trekken die uit eigen ervaring weten hoe je moet verdedigen. Daarnaast kom je ook altijd tijd tekort. Ik merk dat nu ik bij Ajax train.''

Assistent-bondscoach Danny Blind stelde dat Nederland zijn eigen identiteit moet behouden. "Wij zijn binnen het voetbal meer de uitvinders en de ontdekkers. Dat moet ook zo blijven, maar wat meer de wil om te winnen er in brengen kan geen kwaad. We moeten zoeken naar een goede mix. Het belangrijkste is dat het uit de spelers zelf moet komen. En anders moet je dat proberen op te wekken." Spelers als Daley Blind en Stefan de Vrij lopen in het buitenland tegen bepaalde dingen op. "Als De Vrij tegen die Italianen zegt dat we in Nederland ontevreden zijn als we wel hebben gewonnen, maar het zag er niet uit, dan wordt hij uitgelachen. Wij moeten iets meer winnaar willen zijn", benadrukte de oud-verdediger.

Guus Hiddink hield een goed gevoel over aan de middag. "Ik denk dat we bij de nationale bond nog beter kunnen opleiden en dat geldt ook voor alle clubs'', zei de bondscoach tegen het ANP. "Er wordt minder op straat gevoetbald. Dat moeten we met z'n allen ondervangen. Ik snap goed dat sommige dingen als clichés klinken. Maar het is natuurlijk een feit dat we nog wel eens vergeten een wedstrijd echt te killen. Daar kunnen we met opleiden rekening mee houden."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
20
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties