Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB zet Makkelie voor derde keer dit kalenderjaar op cruciale krachtmeting

Laatste update:

Pol van Boekel is de VAR van dienst en krijgt ondersteuning van Roy de Nas. PSV gaat zondagmiddag om 16.45 uur op jacht naar de koppositie in de Johan Cruijff ArenA. Ajax is momenteel koploper met een punt meer dan de Eindhovenaren. Wel heeft Ajax op woensdag 9 november nog een duel te goed. Die thuiswedstrijd tegen Vitesse zal worden gefloten door Allard Lindhout.

Makkelie kreeg in januari van dit jaar veel kritiek over zich heen toen hij het winnende doelpunt van Noussair Mazraoui goedkeurde in Eindhoven (1-2 Ajax). Volgens PSV was de bal opzichtig over de lijn. In de bekerfinale halverwege april waren de Amsterdammers juist boos: Makkelie besloot geen penalty te geven toen Dusan Tadic over het been ging van Joey Veerman. PSV won die finale uiteindelijk met 2-1.

De wedstrijd tussen FC Volendam en Feyenoord wordt zondagmiddag gefloten door Bas Nijhuis, terwijl het duel tussen RKC Waalwijk en AZ onder leiding staat van Martin van den Kerkhof. FC Twente krijgt in de Grolsch Veste Jeroen Manschot op bezoek als scheidsrechter. Het inhaalduel tussen Feyenoord en SC Cambuur van 10 november wordt eveneens gefloten door Manschot.

Eredivisie
Ajax
1 - 2
PSV
Is Danny Makkelie de beste scheidsrechter van de Eredivisie?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties