Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KNVB zet per direct streep door amateurcompetities in A-categorie

Laatste update:

Er werd besloten dat jongvolwassenen tot 27 jaar vanaf 3 maart weer teamsport kunnen gaan bedrijven. Het betekent echter dat de amateurcompetities niet voor de gehanteerde uiterste startdatum konden worden hervat. De KNVB hanteerde hiervoor het weekend van 10 en 11 april als uiterste startdatum en een minimale voorbereidingsperiode waarin zonder beperkingen getraind kon worden van vier tot vijf weken.

Er zal door het stopzetten van de lopende competities geen promotie of degradatie plaatsvinden. De competitie-indelingen voor het seizoen 2021/22 zullen worden gebaseerd op de competitie-indeling van dit seizoen. De KNVB is voornemens ook voor deze teams, zoals eerder al het plan was voor de overige amateurteams, een Regio Cup te organiseren: regionale competities zonder promotie of degradatie. Dit kan starten zodra het kabinet daar groen licht voor geeft.

De KNVB heeft de hoop nog niet opgegeven dat jeugdcompetities in de A-categorie kunnen worden hervat. Deze teams kunnen namelijk vanaf 3 maart weer gaan trainen en hebben dus een aantal weken voorbereidingstijd richting het speelweekend van 10 en 11 april. "Uiteindelijk zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus in de samenleving. Het doel van de KNVB blijft om de opties open te houden en de jeugd zoveel mogelijk wedstrijden te laten voetballen zodra dat (weer) kan", schrijft de KNVB.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft foetert op 'nare kutclub' Paris Saint-Germain om behandeling Mbappé
1
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
4
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties