Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman beloont Lang met basisplaats na fraaie goal tegen Kroaten

Laatste update:

Koeman wilde zaterdag op de persconferentie nog geen openheid van zaken geven over de doelman. Justin Bijlow leek even te moeten vrezen voor zijn plek, maar start zondag toch gewoon in Enschede. De Feyenoord-goalie krijgt voor zich te maken met (van rechts naar links) Denzel Dumfries, Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk en Nathan Aké. Mats Wieffer en Frenkie de Jong zijn andermaal de controleurs op het middenveld, met daarvoor Xavi Simons voor de aanvallende impulsen. Donyell Malen en Noa Lang moeten vanaf de flanken voor aanvoer zorgen richting diepste spits Cody Gakpo.

Na de 2-4 nederlaag tegen Kroatië moest Koeman de scherven bij elkaar rapen. Voor Oranje rest naast de strijd om het brons ook de wil om zich te laten zien tegen een gerenommeerde tegenstander. Koeman liet woensdag op de persconferentie weten voort te willen borduren op de ontwikkeling van het team, dat onder zijn leiding nog geen geweldige indruk heeft achtergelaten. De Jong zei na afloop van het duel met Kroatië dat 'niemand op de troostfinale van de Nations League zit te wachten', maar met de EK-kwalificatieperiode in september in het vooruitzicht zijn er voor de spelers nog wel de nodige belangen. Koeman kondigde namelijk aan dat de prestaties tegen Italië van invloed zullen zijn op zijn selectiebeleid.

Net als bij Oranje lijkt men bij Italië ook niet erg uit te kijken naar het duel in De Grolsch Veste. Bondscoach Roberto Mancini vertelde op de afsluitende persconferentie namelijk dat zijn spelers vermoeid zijn. "Ze zijn niet honderd procent fit, maar we hebben ze geprobeerd op te lappen." Mede door de vermoeidheid in zijn selectie kondigde de keuzeheer al aan dat hij zou gaan sleutelen aan zijn opstelling. Eén basisklant wilde Mancini alvast prijsgeven: Mateo Retegui. De spits en clubtopscorer van het Argentijnse Tigre werd tijdens de afgelopen interlandperiode voor het eerst opgeroepen en maakte daarin direct indruk. Zowel thuis tegen Engeland (1-2) als op Malta (0-2) scoorde hij eenmaal.

Opstelling Nederland: Bijlow; Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Aké; De Jong, Wieffer; Simons; Malen, Gakpo, Lang

Opstelling Italië: Donnarumma; Toloi, Acerbi, Buongiorno, Dimarco; Verratti, Cristante, Frattesi; Gnonto, Retegui, Raspadori

Meer: Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs | Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: ‘Dat is geen optie’

UEFA Nations League A
Nederland
2 - 3
Italië
Welk land wint de strijd om het brons?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
4
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties