Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman bij presentatie: 'Er loopt een goede speler bij Ajax'

Laatste update:

Van de Beek speelt nog altijd bij Ajax en heeft een contract tot de zomer van 2022 in de Johan Cruijff ArenA. Dinsdag meldde transferexpert Nicoló Schira echter dat de middenvelder in beeld is om de eerste grote aanwinst te worden van Koeman. Er zouden al vergevorderde gesprekken plaatsvinden tussen Barcelona en het management van Van de Beek. Naar verluidt drong Koeman intern aan op de komst van zijn landgenoot, maar dat wil hij niet bevestigen.

"Ik praat niet over transfers", reageerde de opvolger van Quique Setién op een vraag waarin de naam van Van de Beek specifiek werd genoemd. "We kijken naar posities waarop we versterking nodig hebben." Koeman wil niet uitweiden over spelers van andere clubs. "We kijken naar de club zelf. Ik kan mijn mening niet geven over spelers, of zeggen of ze interesse hebben om bij Barcelona te spelen. Er zit een goede speler bij Ajax, maar er zijn er meer."

Ruud Gullit: 'Het is jammer dat Koeman gaat'

Een andere speler van Barcelona, Luis Suárez, wordt op zijn beurt juist gelinkt aan een transfer naar Ajax. Zijn management verzekerde eerder op de dag echter dat de aanvaller niet weg wil uit Barcelona. "Ik heb al gezegd dat ik niet inga op individuele spelers", herhaalt Koeman wanneer hij wordt gevraagd naar Suárez. Toch beantwoordt hij wel enkele vragen over de toekomst van sterspeler Lionel Messi, van wie onduidelijk is of hij wil vertrekken bij Barcelona.

"Ik weet niet of ik Messi moet overtuigen", vertelt Koeman. "Hij is de beste speler ter wereld en die wil je natuurlijk in de ploeg hebben. Als trainer vind ik het fantastisch om met hem te werken. Hij wint wedstrijden voor je. Ik hoop dat hij nog jaren bij ons blijft. Hij heeft een contract, maar vanaf vandaag ga ik met hem praten. Hij is natuurlijk de aanvoerder. We gaan met de leiders praten en besluiten nemen." De oefenmeester wil Messi vragen hoe hij aankijkt tegen een langer verblijf. "Ik ben er niet om beslissingen te nemen voor anderen. Hij heeft nog een contract voor een jaar, dus hij is speler van Barcelona."

Is Donny van de Beek goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
14
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
11
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
73
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties