Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman blijft realistisch: 'Ajax koopt ook weer jongens terug'

Laatste update:

"Het is niet realistisch als je zegt dat we kampioen worden", verzekert Koeman in gesprek met het ANP. "Nogmaals, we hebben niet de mogelijkheden van onze concurrenten. We waren bijvoorbeeld ook bezig met Bojan Krkic. Die jongen kiest toch voor Ajax, dat meer te bieden heeft dan wij."

Koeman doelt op de deelname van Ajax in de Champions League. "Ajax verkoopt wel spelers, maar die kopen ook weer jongens terug. Je kan dus niet zo maar roepen dat wij kampioen worden." Zeker blessureleed bij Graziano Pellè zou Feyenoord slecht uitkomen. "Dan hebben we niet zo maar een gelijkwaardige vervanger klaarstaan."

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties