Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman blijft rustig: 'Ajax en PSV moeten, wij willen'

Laatste update:

Zondag wacht de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, de promovendus. Op papier een tegenstander die zeker de mindere is van Feyenoord, maar PSV verkeek zich direct na de winterstop ook al eens op dat team. Koeman zegt vrijdag op de clubwebsite dat er geen enkele reden is om aan te nemen dat Feyenoord zomaar even afrekent met het team van Art Langeler. Dat PEC op kunstgras speelt, maakt het al niet makkelijker.

"PEC heeft dit seizoen gewonnen van PSV en maakte het vorige week FC Twente heel moeilijk. PEC speelt goed en gedurfd voetbal, maar heeft toch moeite om wedstrijden te winnen. Tegelijkertijd is die ploeg nooit kansloos. Het is aan ons de taak om goed druk te zetten op PEC. We moeten volle bak tegen hen", weet Koeman. In de jacht op een goede klassering zou een ander resultaat dan winst geen grote ramp zijn. "De druk is bij ons nog niet zo groot als bij Ajax of PSV. Zij moeten, wij willen. Dat is het verschil."

-
Dekt Ronald Koeman zichzelf en Feyenoord terecht in voor het duel met PEC Zwolle?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
13
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
26
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
417
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties