Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Een titel zou Feyenoord pas helemaal terugbrengen'

Laatste update:

De Zaankanter was drie jaar de coach van Feyenoord en leidde de ploeg naar de tweede, de derde en opnieuw de tweede plek op de eindrangschikking. Fred Rutten neemt het stokje over. "Ik wens Feyenoord succes en hoop dat de volgende stap gemaakt kan worden. Een titel zou de club pas helemaal terugbrengen", stelt Koeman, die nog niet weet wat hij volgend seizoen gaat doen.

Ruben Schaken hoopt dat de trainer erin slaagt om een mooie club te vinden. "Koeman was precies de man die Feyenoord nodig had, toen de club in 2011 dat dramatische jaar achter de rug had", zegt de vleugelaanvaller op de website van Feyenoord. "Met hem kwam er niet alleen een persoonlijkheid binnen, maar bovenal een vakman. Zijn hand was snel zichtbaar in De Kuip. Hij wist precies wat nodig was om Feyenoord terug naar de top te brengen en is er in geslaagd dat over te brengen op de spelersgroep. Zijn komst is goud waard geweest voor mezelf en voor Feyenoord."

Zie jij Ronald Koeman ooit nog terugkeren naar Feyenoord?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties