Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman en collega sluiten vrede: 'Het was vooral zijn zaakwaarnemer'

Laatste update:

Voordat the Saints concreet werden voor Koeman, sprak zijn zaakwaarnemer Guido Albers al over de vrijgekomen positie bij een andere Premier League-club: Swansea City. Michael Laudrup was daar ontslagen en Garry Monk had het op interim-basis voor het zeggen. Monk vond het niet zo netjes van Koeman en zijn management dat er zo vrijelijk werd gesproken over zijn baan in Wales.

"Wat kan ik er aan doen? Niets. Het maakt me niet uit. Je kan zeggen dat het getuigt van weinig respect, maar Koeman kent mij niet en houdt zich niet bezig met mijn gevoelens, zoals ik me niet bezig houd met zijn gevoelens", zei Monk er in maart over. Zaterdagmiddag ontmoet hij Koeman, wanneer Swansea City (de nummer drie) thuis tegen Southampton (de nummer vier) uitkomt. Monk zal de hand van Koeman echter gewoon schudden, want geïrriteerd over de uitspraken van toen is hij niet meer.

"Het is verleden tijd, het heeft me ook nooit echt geraakt. Het was vooral zijn zaakwaarnemer die erover praatte. Je accepteert het en je gaat weer door. Mensen doen op verschillende manieren de dingen die ze doen. Ik kwam Koeman tegen op een trainersbijeenkomst voor aanvang van het seizoen, heb vlug 'hallo' gezegd en dat was het", aldus Monk. "Hij is nu gewoon één van de tegenstanders. We respecteren hem, maar we gaan voor het resultaat met Swansea."

-
Zaakwaarnemers moeten zich niet uitlaten over een al bezette baan

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties