Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald Koeman raakt bij persconferentie Nederlands elftal zichtbaar geïrriteerd na vragen over Georginio Wijnaldum

Laatste update:

"Hoe ik naar de wedstrijd van Wijnaldum heb gekeken? Volgens mij heb ik daar net al iets over gezegd", aldus de bondscoach. "Ik weet niet of ik het moet herhalen dan." De betreffende journalist hoort graag wat extra toelichting over de samenwerking tussen Wijnaldum en Memphis Depay.

"Het was een bewuste keuze om met Brian Brobbey in de spits te spelen en Memphis wat meer aan de binnenkant te laten spelen", doet Koeman het tactische idee achter de opstelling uit de doeken.

"Ik vond dat Memphis in het begin te veel al aan de binnenkant stond. Dan bind je ook een rechtsback en dan was de ruimte voor in dit geval Micky van de Ven nog groter geweest, dus dat kon beter."

Ook Wijnaldum zijn optreden was in dat licht voor verbetering vatbaar, zo legt de keuzeheer uit. "Dat heeft ook met de positie van Gini te maken. Wat ik toen al zei, en dat zal ik voor jou nog een keer herhalen dan, dat hij vaak gezocht kon worden, wat niet gebeurde."

"Toen we positioneel beter stonden op het middenveld, zag je bij de tweede goal dat dat een perfect voorbeeld was dat hij (Wijnaldum, red.) aanspeelbaar was. Hij speelt de bal diep en uiteindelijk komt daar een tweede goal uit."

Als de journalist dan wil weten hoe Wijnaldum de voorbereiding ervaart, onderbreekt Koeman hem. "Waarom heb je het alleen maar over Wijnaldum? Wil je ergens naartoe?", vraagt de bondscoach zichtbaar geïrriteerd aan de journalist.

De journalist richt zijn vraagstelling anders in en polst bij de bondscoach hoe belangrijk Wijnaldum is in zijn selectie. "Als hij niet belangrijk is, dan zou hij er niet bij zijn", besluit Koeman het onderwerp.

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
16
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
38
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties