Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman flirt met Barcelona: 'Of ik het zou willen? Ja, natuurlijk'

Laatste update:

Het is nog niet zeker of Martino al na een seizoen zal vertrekken uit het Camp Nou, maar daar lijkt het wel op. Koeman is blij dat hij wordt genoemd als mogelijk nieuwe trainer voor Barcelona, de club waarmee hij in 1992 de Europa Cup 1 won. "Maar ik ben niet benaderd'', benadrukte Koeman op televisie bij de NOS, waar hij als analist zat bij de halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Bayern München. "Of ik het zou willen? Ja, natuurlijk.''

"De filosofie van Koeman past perfect bij Barcelona", zo luidde het oordeel van de scribent van Sport. "Hij heeft uit de bron van Cruijff gedronken en is ploeggenoot van Josep Guardiola geweest. Hij houdt van offensief voetbal, van kwaliteit, maar zonder het defensieve aspect uit het oog te verliezen. Koeman beheerst bovendien de taal van een kleedkamer vol topvoetballers; personen waar hij altijd mee te maken heeft gehad. Hij weet als geen ander hoe de druk in het Camp Nou voelt en is voorstander van het inpassen van jeugdvoetballers. Daarnaast heeft zijn methodologie zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De fans zouden graag zien dat Koeman, eindelijk, naar het Camp Nou terugkeert."

Ronald Koeman zou een goede coach zijn voor Barcelona

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties