Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman gaat in jacht op spits voor oude bekende of EK-held'

Laatste update:

De dertigjarige Pellè is uiteraard geen onbekende voor Koeman, want de twee werkten al samen bij Feyenoord en Southampton. De concurrentie om de handtekening van de spits is stevig, want Chelsea en AC Milan worden in de wandelgangen ook in verband gebracht met de Italiaan. Pellè is met zijn eenjarige contract op weg naar de uitgang van Southampton, maar er zal nog wel een flink bedrag op tafel moeten komen.

Een tweede kandidaat op de lijst van Koeman is Robson-Kanu, die plots een van de meest begeerde spelers in de voetballerij is. De aanvaller uit Wales moest knokken voor zijn basisplek bij Wales en in clubverband heeft hij momenteel zelfs geen werkgever. Door zijn prestaties in Frankrijk heeft de 27-jarige aanvaller de topclubs voor het uitkiezen. Voor Everton lijkt hij wel de tweede keuze te zijn, achter Pellè.

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
0
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties