Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman gaat na mokerslag mogelijk voor komst van Stekelenburg'

Laatste update:

Koeman kreeg afgelopen woensdag te horen dat Fraser Forster vanwege een gebroken knieschijf de rest van het seizoen is uitgeschakeld en zeer waarschijnlijk ook de competitiestart van de komende voetbaljaargang zal moeten missen. Reservedoelman Kelvin Davis is 38 jaar en derhalve zal Southampton in de zomer waarschijnlijk op zoek gaan naar een nieuwe doelman.

Koeman en Stekelenburg werkten tussen 2001 en 2005 met elkaar samen bij Ajax. De 32-jarige keeper vertrok medio 2011 naar AS Roma. In de zomer van 2013 tekende hij een contract voor vier jaar met Fulham, waar hij echter zijn basisplaats verloor. Stekelenburg komt nu tijdelijk uit voor AS Monaco, waar hij hoofdzakelijk in bekerwedstrijden onder de lat verscheen.

Stekelenburg, 32 jaar, gaf enkele weken geleden aan dat hij afwacht wat AS Monaco van plan is. "Ik heb op dit moment niet veel te willen. Ik wacht eerst af wat Monaco wil. Daarna kijken we verder. Het maakt mij niet uit waar, ik wil gewoon spelen. Dat is het belangrijkste." Forster, 27 jaar, maakte vorig jaar zomer voor circa dertien miljoen euro de overstap van Celtic naar Southampton.

Een goede keeper voor Southampton

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties