Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman gaat Sevilla opnieuw met succesformule bestrijden

Laatste update:

Marc-André ter Stegen verdedigt het doel en heeft drie centrumverdedigers voor zich: Gerard Piqué, Clément Lenglet en Óscar Mingueza. Sergiño Dest en Jordi Alba nemen de vleugels voor hun rekening. Op het middenveld opnieuw een basisplaats voor Pedri, die razendsnel is hersteld van zijn spierklachten. De tiener viel afgelopen zaterdag uit in de tweede helft en leek twee tot drie weken uit de roulatie te zijn. Frenkie de Jong en Sergio Busquets completeren het middenrif.

Lionel Messi en Ousmane Dembélé vormen de aanval; de basisplaats van de Argentijn is onbetwist en de Fransman moet voor de nodige snelheid in het spel gaan zorgen. Dat gaat ten koste van Griezmann, die afgelopen zaterdag geen minuut in actie kwam. Koeman kan niet beschikken over Miralem Pjanic en Ronald Araújo, die beiden met klachten aan de enkel kampen, en de al langer geblesseerden Philippe Coutinho, Ansu Fati en Sergi Roberto.

Barcelona moet in het weerzien met de Zuid-Spanjaarden een 2-0 achterstand goedmaken. Op 10 februari gaven doelpunten van Jules Koundé en voormalig Azulgrana Ivan Rakitic de doorslag in het heenduel in het Ramón Sánchez Pizjuan. Het duel in het Camp Nou gaat om 21.00 uur van start.

De winnaar van de tweestrijd tussen Barcelona en Sevilla speelt in de eindstrijd van de Copa del Rey tegen Athletic Club of Levante, op 17 april in het Estadio La Cartuja in Sevilla. Het eerste duel eindigde in 1-1. Saillant: Athletic speelt exact twee weken eerder tegen streekgenoot Real Sociedad de bekerfinale van de voorbije voetbaljaargang. De Baskische eindstrijd werd telkens uitgesteld in de hoop het duel mét publiek te kunnen spelen, maar uiteindelijk is 3 april als definitieve datum uitgekozen. Zonder fans.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Dest, Mingueza, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé en Messi.

Opstelling Sevilla: Vaclík; Aleix Vidal, Koundé, Diego Carlos, Acuña; Fernando, Jordán, Óliver Torres, Suso; En-Nesyri en De Jong.

-
Wie bereikt de finale van de Copa del Rey?

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
1
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
15
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties