Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman geniet van start: 'Prettig om boven Van Gaal te staan'

Laatste update:

The Saints bezetten na zes wedstrijden de tweede plaats, op drie punten van koploper Chelsea. De start van de broers Ronald en Erwin Koeman is in het St Mary's Stadium heel wat florissanter dan de wijze waarop Manchester United onder leiding van hun landgenoot Louis van Gaal aan de Engelse competitie is begonnen. "Het is prettig om boven Van Gaal te staan", gaf Koeman toe in Studio Voetbal.

De coach van Southamptom geniet derhalve van de droomstart, maar houdt er rekening mee dat zijn ploeg op den duur voorbijgestreefd wordt het team van Van Gaal. "United is natuurlijk een geweldige club. Hij heeft daar veel veranderd en zonder dat het fantastisch gaat, klimmen ze omhoog. We genieten van het moment maar aan het eind van de rit zal het andersom zijn."

Dat neemt niet weg dat Koeman ambitieus is en dat hij met Southampton mee wil doen om een Europees ticket. "Vorig seizoen was de achtste plaats een geweldige prestatie. Ik vind dat we minimaal die positie moeten halen." Voorlopig houdt de coach zich niettemin met de korte termijn bezig. "In de Premier League word je iedere week getest. Volgende week gaan we naar Tottenham Hotspur en daar kijken we nu alweer naar uit", geeft de 78-voudig Oranje-international aan.

-
Denk je dat Southampton dit seizoen Europees voetbal haalt?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties