Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman genoemd als kandidaat voor ereprijs: 'Hij heeft een aura van rust'

Laatste update:

Koeman is uiteraard een van de gegadigden. Aangehaald wordt de enorme uittocht van spelers in de zomer en de uitstekende vervangers die de Nederlandse manager daarvoor in de plaats haalde. Met name achterin staat het als een huis bij the Saints: geen enkel ander team hield vaker de nul in de Premier League. "Ze zijn in vorm, laten de bal makkelijk rondgaan en Koeman heeft de organisatie perfect op orde", zegt analyticus Charlie Nicolas.

Linksback Ryan Bertrand van Southampton vult aan: "Hij heeft een geweldige carrière gekend, zowel op als naast het veld, maar Ronald blijft een bescheiden mens. Hij is benaderbaar, je kunt met hem praten en hij geeft je een rustig gevoel. En ja, natuurlijk laat hij het weten als er niet goed wordt getraind, of als er iets niet goed gaat. Maar hij heeft een aura van rust om zich heen. Dat is prettig werken."

Andere kanshebbers zijn volgens Sky Sports José Mourinho en Burnleys Sean Dyche. "Mourinho heeft er geen moeite mee om de hemel in te worden geprezen, hè", grapt Gary Neville. "Hij houdt van de aandacht rond grote wedstrijden. Op zulke dagen komt hij helemaal tot bloei en dat is een kenmerk van de beste coaches. Op dit moment is hij de beste ter wereld in het beïnvloeden van topduels. Absoluut briljant."

Dyche, die met zijn elftal vecht tegen degradatie, wordt vooral geprezen om de wijze waarop hij zijn eigen koers blijft varen, ook al zit het the Clarets lang niet altijd mee. "Er is veel druk en het is een lastig seizoen voor de club. We hebben het vaak over wetenschap binnen het voetbal, maar Burnley speelt altijd met hetzelfde elftal, de spelers krijgen nooit rust. De energie en toewijding die men er daar instopt, is ongekend", meent Phil Thompson.

Michael Duff, centrale verdediger bij de huidige nummer achttien van de Premier League, onderschrijft dat. "Er is hier niks veranderd sinds dag één van het seizoen en dat zal ook de komende maanden niet gebeuren. We geloven erin dat we tot een mooie prestaties kunnen komen. We weten dat mensen van buiten ons weinig kansen toedichten, maar met nog negen wedstrijden te gaan doen we nog altijd mee. Daarmee hebben we al heel wat mensen verrast."

Tegen het eind van het seizoen zal de organisatie van de Premier League bekendmaken welke managers daadwerkelijk in aanmerking komen voor de prestigieuze titel. Ook namen als Brendan Rodgers, die Liverpool in de tweede seizoenshelft aan het winnen heeft gekregen, en Swansea City's Garry Monk worden genoemd als mogelijke kandidaten. Vorig seizoen viel de eer Tony Pulis ten beurt. Hij hield Crystal Palace toen tegen de verwachting in op het hoogste niveau.

Wie is jouw 'Manager of the Season' tot nog toe?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties