Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman gooit roer om: 'Geen Depay meer met een cowboyhoed'

Laatste update:

Er is minder spreektijd voor de pers met de spelers, bij de aankomst van de spelers mag geen pers aanwezig zijn en de bondscoach zal zijn selectie niet meer op een persconferentie bekend maken. Verder schaft Koeman de open trainingen af en is de media alleen nog een kwartiertje welkom op de verzameltraining. Arno Vermeulen noemt het een 'kaalslag voor de media'.

"Het lijkt erop dat de pers - en daarmee ook het publiek - wordt gestraft voor de slechte resultaten, want de informatievoorziening rond Oranje loopt nu terug", zegt Vermeulen tegenover de NOS. Volgens Chris van Nijnatten, persvoorlichter van de KNVB en oud-journalist, gaat het vooral om de rust en het professionele klimaat waarin de bondscoach moet kunnen werken. "Binnen de KNVB is na twee gemiste eindtoernooien de gedachte: de volledige focus moet op het voetbal zijn."

Van Nijnatten zegt dat de komst van de nieuwe bondscoach en de nieuwe directie het goede moment was om 'wat zaken tegen het licht te houden'. "De gedachte dat we pers en publiek zouden willen straffen, is belachelijk en uiteraard volledig bezijden de waarheid", stelt hij. Volgens Vermeulen kan de KNVB de boel makkelijk afgrendelen op de KNVB Campus. "Dat hele mediaspektakel bij de aankomst van de spelers is weg. Daar zijn we niet meer welkom. Geen Memphis Depay meer met een cowboyhoed of Eljero Elia in een camouflagepak."

Snap jij de veranderingen?

Meer nieuws

Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
0
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
5
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Betaald voetbalclubs stemmen unaniem in: kunstgras verdwijnt snel uit Eredivisie
10
Noa Lang scoort ongekende cijfers met populair nummer '7K op je feestje'
4
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties