Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman gooit systeem Barcelona om en zet Messi op andere positie'

Laatste update:

Messi hoeft overigens niet als pure vleugelaanvaller te fungeren, want volgens bovengenoemde Spaanse krant krijgt hij van Koeman de vrijheid om naar binnen te trekken. Daarnaast wil de voormalig bondscoach van Oranje de Argentijnse routinier zoveel mogelijk laten ondersteunen. Frenkie de Jong is normaal gesproken één van de controleurs die het vuile werk voor Messi op moet knappen bij balverlies. Op de linkerflank van Barcelona gaat de concurrentiestrijd tussen Ansu Fati, Ousmane Dembélé en zomeraanwinst Francisco Trincão, zo klinkt het.

De eerste training van Lionel Messi onder Ronald Koeman

Koeman ziet in Messi nog steeds de meest bepalende speler in aanvallend opzicht, ondanks de verhuizing van het midden naar de rechterkant. Tevens wil de opvolger van de ontslagen Quique Setién dat het aanvalsspel van Barcelona niet alleen maar afhankelijk is van de ingevingen van Messi. Andere spelers zullen zich ook duidelijk moeten manifesteren. Hij kan zich volgens Mundo Deportivo niet geheel onttrekken aan zijn verdedigende taken, maar Koeman wil niet dat Messi onnodig veel meters maakt bij balverlies van de Catalanen.

De eerste oefenwedstrijd van Barcelona onder leiding van Koeman is aanstaande zaterdag tegen derdeklasser Gimnàstic de Tarragona. Het is nog niet duidelijk of het nieuwe systeem dan al in de praktijk zal worden gebracht. De nummer twee in LaLiga van afgelopen seizoen start de nieuwe jaargang op 27 september tegen Villarreal.

Lijkt jou dit een goed idee van Ronald Koeman?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
4
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties