Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman haakt in op Noppert en Bijlow en lijkt zijn voorkeur uit te spreken

Laatste update:

Noppert worstelt momenteel met een vervelende buik/liesblessure. Sc Heerenveen-trainer Kees van Wonderen meldde vorige maand nog dat de boomlange sluitpost voorlopig nog niet terugkeert onder de lat bij de Friezen. Feyenoord-doelman Bijlow liep in februari een blessure aan zijn pols op. De Rotterdammers hopen na de interlandbreak weer over de Rotterdammer te kunnen beschikken. Noppert staat momenteel op vijf interlands voor Nederland, Bijlow keepte er zes.

Meer: Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK | Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

Koeman wil de komende tijd duidelijkheid scheppen over zijn beoogde eerste doelman in Oranje. "Ik denk dat dat zeer belangrijk is." De momenteel geblesseerde keepers zijn nog altijd in beeld. "Noppert en Bijlow waren natuurlijk absoluut in beeld. Zeker Noppert, gezien zijn WK, maar hij is geblesseerd. Dan schakel je door en kies je voor iemand anders." Tijdens de wedstrijden tegen Frankrijk en Gibraltar zal Koeman een keuze maken uit drie doelmannen. Mark Flekken (SC Freiburg), Jasper Cillessen (NEC Nijmegen) en Bart Verbruggen (RSC Anderlecht) zijn opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels.

Cillessen denkt dat hij er goed op staat bij Koeman, zo zei hij vrijdag in gesprek met de Gelderlander. "Ik heb het geluk dat deze bondscoach veel vertrouwen in mij heeft. Wat dat betekent voor mijn speeltijd, zullen we volgende week wel zien. Mark ken ik goed, omdat we samen al eerder bij Oranje zaten en Bart heb ik ook al een paar keer gesproken, omdat we dezelfde handschoenensponsor hebben. Hij doet het fantastisch bij Anderlecht. Ik weet dat ik zelf ook goed bezig ben dit seizoen, maar het is wat de bondscoach wil." Cillessen keepte van alle genoemde namen veruit de meeste interlands: maar liefst 63 stuks.

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
4
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties