Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman heeft gewenste miljoenenaankoop bijna binnen: 'De transfer is dichtbij'

Laatste update:

"De transfer is dichtbij, maar we moeten nog even geduld hebben. Maar de deal is nog niet helemaal rond", aldus Koeman tegenover Sky Sports na afloop van het oefenduel met Sevilla (2-2). "Iedereen weet dat we daarnaast nog drie spelers willen aantrekken: een verdediger die zowel links centraal als linksback kan staan, een vleugelspeler en een spits. Zulke spelers aantrekken zou het beste zijn voor het team."

"We gaan zien wat we kunnen bereiken", vervolgt Koeman. "Het einde van de transferwindow duurt nog even, want die is pas aan het eind van de maand. We hebben nog even de tijd, net als andere clubs." Een eerste bod van 45 miljoen euro voor Sigurdsson werd afgewezen door Swansea en ook een constructie van 44,9 miljoen euro plus 5,5 miljoen euro kon niet op goedkeuring rekenen van de Welshe club.

Naar verluidt zet Swansea in op 56 miljoen euro. De 27-jarige Sigurdsson, die nog drie jaar vastligt in Wales, reisde eerder niet mee met zijn ploeg naar de Verenigde Staten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Paul Clement, manager van the Swans, liet in een eerder stadium al weten dat hij verwacht dat Sigurdsson niet lang meer gaat spelen voor Swansea en dat een vertrek een reële optie is.

Everton kan met de huidige selectie meedoen om een plek bij de eerste vier

Meer nieuws

Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
2
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
11
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
19
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties