Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman heeft Sigurdsson na maanden onderhandelen eindelijk binnen

Laatste update:

De transfer van Sigurdsson naar Everton hing al maanden in de lucht, maar the Toffees konden er maar niet uit komen met Swansea City. De club uit Wales had zijn zinnen gezet op een bedrag boven de vijftig miljoen en Everton wilde daar in eerste instantie niet aan voldoen. Uiteindelijk krijgen the Swans toch het gewenste megabedrag, want volgens Engelse media telt Everton vijftig miljoen euro neer voor Sigurdsson.

Die transfersom is met afstand een nieuw clubrecord. Hiervoor was Romelu Lukaku nog de duurste aankoop ooit. De Belg werd in werd in 2014 voor ruim 35 miljoen euro overgenomen van Chelsea. Op Lukaku werd overigens wel forse winst gemaakt, want hij verliet Everton deze zomer voor een bedrag van 85 miljoen euro om zijn loopbaan bij Manchester United te vervolgen.

Sigurdsson had bij Swansea City nog een contract tot medio 2020, maar had zijn zinnen gezet op een transfer naar Everton. Om die reden reisde de aanvallende middenvelder in de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet met the Swans mee naar de Verenigde Staten. Sigurdsson liet tevens de seizoensouverture tegen Southampton (0-0) aan zich voorbij gaan.

Met de aanvallende middenvelder heeft Koeman alweer zijn achtste aanwinst van deze transferwindow binnen. Eerder versterkte Everton zich met Michael Keane, Jordan Pickford, Davy Klaassen, Henry Onyekuru, Sandro Ramírez, Cuco Martin en Wayne Rooney. Onyekuru is overigens komend seizoen verhuurd aan Anderlecht.

Koeman toont zich op het digitale thuis van the Toffees erg gelukkig met de komst van Sigurdsson. "Ik ben blij, omdat het bestuur en met name voorzitter Bill Kenwright er alles aan heeft gedaan de deal rond te krijgen. Het heeft wat tijd gekost, maar we hebben hem eindelijk binnen. In mijn ogen is hij op zijn positie één van de beste spelers in de Premier League. We hebben hem eindelijk binnen en dat is erg goed voor het team", aldus de manager.

DONE DEAL! Gylfi Sigurdsson voor 50 miljoen euro naar Everton! #efc #sigurdsson #koeman #premierleague

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Is Gylfi Sigurdsson een bedrag van vijftig miljoen euro waard?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties