Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman hekelt kritiek: 'De pijlen worden op hem gericht, niet terecht'

Laatste update:

Ihattaren ontbreekt nu nog in de selectie van Oranje vanwege omstandigheden in zijn privéleven. Het is goed mogelijk dat het zeventienjarige toptalent nog even moet wachten op een oproep, aangezien Koeman erg graag aan een vaste groep wil vasthouden. "Ihatarren is er niet bij, dat is in onderling overleg gegaan", verklaart Koeman, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

"De volgende periode is hij gewoon beschikbaar en dan hangt het van mij af of ik hem selecteer. Dat is niet automatisch zo, dat hangt af van zijn prestaties", aldus Koeman, die nooit de beschikking zal hebben over Dest. De vleugelverdediger koos ervoor om de Verenigde Staten te vertegenwoordigen in plaats van Nederland. Koeman is niet per se teleurgesteld dat Dest voor Team USA heeft gekozen.

"Nee. Hij speelde anderhalf jaar geleden nog bij Ajax als rechterspits in de jeugd. Ook bij die club is hij lang geen zekerheid geweest. Zijn ontwikkeling is gewoon snel gegaan. Dat Erwin van der Looi (coach Jong Oranje, red.) hem zestien keer heeft zien spelen en zijn talent niet herkende? De pijlen worden op Van der Looi gericht en dat vind ik niet terecht", aldus Koeman.

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
17
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
47
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties