Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Het lijkt er nu op dat ik de slechterik ben, maar zo zit het niet'

Laatste update:

"Het lijkt er nu op dat ik de slechterik in deze film ben geworden, maar zo zit het niet. Sinds het gesprek heb ik alleen maar respect voor hem getoond en hem verteld dat het moeilijk zou kunnen worden om aan speeltijd te komen, maar dat als hij zou blijven, hij onderdeel uit zou blijven maken van de selectie", wordt Koeman geciteerd door onder meer Mundo Deportivo. "Voordat ik mijn contract tekende was de club al bezig met dit soort dingen en ik heb geprobeerd dat te ondersteunen. Deze beslissingen zijn niet enkel aan de coach."

"Luis en ik respecteren elkaar en we hebben open over zijn toekomst gesproken. Hij kreeg de kans om naar Atlético te gaan en ik wens hem al het geluk van de wereld." De manier waarop Suárez' vertrek tot stand kwam leidde tot flink wat woede onder de achterban en ook Lionel Messi liet publiekelijk weten teleurgesteld te zijn door de gang van zaken. Koeman verwacht echter niet dat zijn sterspeler zich hierdoor zal laten afleiden: "Het is normaal dat hij boos is na het vertrek van een vriend, maar ik twijfel niet aan Messi. Ik heb gezien hoe hij traint."

Suárez emotioneel tijdens laatste persmoment Barcelona: 'Ik ben dankbaar'

Rondom Riqui Puig is eenzelfde dynamiek aan het ontstaan, aangezien de jongeling eveneens te horen zou hebben gekregen dat hij mag vertrekken. Koeman benadrukt echter dat de zaken iets anders liggen: "Dit zijn ook beslissingen van de club, er zijn spelers die een plekje zullen krijgen in de selectie en anderen niet. Het is niet waar dat ik hem heb verteld dat ik hem niet nodig heb, aangezien hij onderdeel uitmaakt van de selectie voor morgen."

Barcelona start het LaLiga-seizoen zondagavond met een bezoek aan Villarreal en Koeman heeft met speler als Miralem Pjanic en Trincão een aantal nieuwkomers tot zijn beschikking. Achter de schermen wordt nog gewerkt aan de komst van bijvoorbeeld Memphis Depay of Lautaro Martínez, maar Koeman weet nog niet of dit haalbaar zal blijken: "Ik sluit niets uit, maar ik richt me op de spelers die hier nu zijn. Barcelona moet er altijd klaar voor zijn om zichzelf te versterken. We moeten afwachten, we hebben nog twee weken te gaan. Na 5 oktober weet ik hoe we ervoor staan. We zijn op zoek naar spelers om het team te versterken, maar we moeten ook de financiële situatie van de club respecteren. Als het hierbij blijft, zullen we er hard aan werken om te bereiken wat we willen bereiken."

Denk jij dat Barcelona gaat winnen van Villarreal?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
1
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
19
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties