Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Hij was pas negentien jaar, maar hij stond daar wel in de tunnel'

Laatste update:

"Ik denk dat we er vooral in zijn geslaagd een stukje winnaarsmentaliteit bij te brengen in de spelersgroep", vertelt Koeman aan FOX Sports. Daarin vervulden John Guidetti en Graziano Pellè een belangrijke rol. Beide aanvallers werden belangrijk gemaakt door Koeman. "En of je dan 18 of 28 jaar bent, maakt niet uit. Als de trainer jou opstelt, moet je de club vertegenwoordigen."

Koeman vond zijn spelers in het beginsel veel te lief. Guidetti gaf Feyenoord weer kapsones. "Ondanks dat hij pas negentien jaar was, stond hij daar wel in de tunnel. Hij gaf het elftal wel kleur. Zo bespeelde hij het publiek en zo bespeelde hij de tegenstander. Dat vond ik wel een pure aanwinst, buiten zijn doelpunten om. Dat onderdeel had dat elftal wel nodig."

Speelt John Guidetti ooit weer voor Feyenoord?

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
1
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties