Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Ik deed ook domme dingen toen ik 19, 20 of 21 jaar was'

Laatste update:

"Dat soort dingen gebeuren nu eenmaal in het leven en daar moet je van leren. Ik deed ook domme dingen toen ik 19, 20 of 21 jaar was. Het is goed als je leert van je fouten of de dingen die gebeuren. Iedereen is menselijk en iedereen heeft dit soort situaties. Daar moet hij uit zien te blijven", vertelde Koeman na de wedstrijd aan de Engelse pers. "Hij leert van het voetbal, hoe hij het vorig jaar deed, hoe hij het dit jaar doet. Natuurlijk was het lastig in het begin. We hebben hem op een andere positie neergezet en het is beter als hij zijn creativiteit aan het team kan geven. Hij heeft assists gegeven, hij scoort."

"Hij komt hier vandaan en een jongen uit de buurt krijgt soms, meestal eigenlijk, meer kritiek dan een andere speler in het team. Dat is soms moeilijk voor hem. Hij heeft zelfs kritiek gehad van zijn trainer, maar zo gaat het nu eenmaal in het voetbal", ging de Nederlandse coach verder. "Als ik niet blij ben kijk ik niet naar de naam, hij is een speler in het team en ik wil met iedereen op die manier werken."

Denk jij dat Ross Barkley in de zomer een transfer gaat maken naar een Engelse topclub?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties