Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Ik wilde Aké inbrengen, misschien had ik dat moeten doen'

Laatste update:

Oranje had het moeilijk in de eerste helft. Duitsland kreeg grote kansen en Nederland mocht blij zijn dat het niet met een nog grotere achterstand ging rusten. "We wisten natuurlijk niet precies hoe Duitsland zou gaan spelen. Ik was niet verrast, maar het vergt wel een aantal aanpassingen. Daarom koos ik ook voor Quincy Promes als linksbuiten en Ryan Babel op rechts", legde Koeman na afloop uit in gesprek met de NOS.

"Maar Duitsland veranderde heel vaak, dat is gewoon heel erg moeilijk. We wilden druk zetten, maar daardoor kwamen we ook met heel grote ruimtes in de rug te spelen", vervolgde Koeman zijn analyse. "Dat leverde een aantal gevaarlijke momenten op, maar je moet ook de twee heel grote kansen van ons op de 1-1 niet vergeten", aldus de bondscoach, onder meer doelend op de kans van Ryan Babel. Hij kreeg een grote kans na goed voorbereidend werk van Promes, maar stuitte op Manuel Neuer.

Toen Depay na ruim een uur spelen de 2-2 tegen de touwen schoot, besprak Koeman op de bank verschillende opties met zijn assistenten. "We hebben verschillende scenario's besproken. Ik wilde Nathan Aké inbrengen voor Quincy Promes om zo het punt binnen te slepen. Misschien had ik dat moeten doen", aldus Koeman, die zag dat Oranje kansen op de 3-2 kreeg. Volgens de keuzeheer had het laatste doelpunt net zo goed aan de andere kant kunenn vallen.

Vlak voor tijd bepaalde Nico Schulz de eindstand op 2-3. Koeman baalt van de nederlaag, maar vindt niet dat men in paniek moet raken. "Dat is misschien ook typisch Nederlands: we gaan van hosanna naar het dieptepunt dat we ons niet gaan plaatsen. Duitsland is gewoon een geweldig team. Het had alle kanten op kunnen gaan. De vorige keer speelden we gelijk terwijl we hadden moeten verliezen, nu hadden we kunnen winnen en verliezen we. Het zit dicht bij elkaar en dat is wel een compliment waard voor dit elftal."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
37
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties