Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman: 'Ik zie PSV nog terugkomen, maar zij zullen de sterkste zijn'

Laatste update:

"Prachtig om te zien. Ook omdat het een proces is waar ik drie jaar aan heb meegewerkt. Daarna is het financieel ietsje makkelijker geworden voor Feyenoord. Maar ik denk dat ze goede aankopen hebben gedaan", vertelt hij in gesprek met de NOS. Koeman is vooral onder de indruk van spelers als Dirk Kuijt, Karim El Ahmadi, Eric Botteghin en Nicolai Jörgensen: "Feyenoord heeft het meest uitgebalanceerde team. Een as die ervaren is, die kracht heeft en slimheid. Daar kom je ver mee in Nederland."

Feyenoord ging in 2001 voor de laatste keer als koploper van de Eredivisie de winterstop in, maar eindigde het seizoen met een achterstand van maar liefst zeventien punten op kampioen PSV. Koeman voorziet voor deze jaargang geen soortgelijk scenario: "Ik verwacht dat PSV nog wel terug gaat komen, maar ik denk dat Feyenoord uiteindelijk de sterkste is."

Denk jij dat Feyenoord kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties