Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman kan na zege Barcelona in leunstoel naar Atlético - Real kijken

Laatste update:

Osasuna speelde een goede eerste helft en had ook uitzicht op een doelpunt, maar het team van Jagoba Arrasate stond tegenover een geïnspireerde Marc-André ter Stegen. De doelman keerde met een tegendraadse redding met de hand een uitstekend schot van Kike Barja en na ruim een half uur spelen mocht Barcelona de doelman opnieuw dankbaar zijn. Na een voorzet van Jon Moncayola controleerde Rubén García de bal op heerlijke wijze, maar in een één-tegen-één-situatie met Ter Stegen kwam de doelman als winnaar uit de strijd.

Barcelona was enkele minuten eerder op voorsprong gekomen dankzij een heerlijk doelpunt van Alba na de pas eerste gerichte poging op doel. De pass van Lionel Messi vanuit het midden richting de meegekomen back op links was perfect en Alba schoot het leer van dichtbij hoog in het doel van Sergio Herrera: 0-1. Tot meer was Barcelona in de eerste 45 minuten niet in staat. Het team van Koeman had 68 procent balbezit in de eerste helft, maar het vinden van openingen was bijzonder lastig.

Na rust koos Koeman ervoor om Samuel Umtiti, die geel op zak had, te vervangen door Ousmane Dembélé en het 5-3-2-systeem in te ruilen voor een 4-3-3-systeem. Osasuna had na rust zichtbaar meer moeite om het strafschopgebied van Barcelona te bereiken, terwijl het team van Koeman intenser oogde en alles eraan deed om het duel in het slot te gooien. Een schot van Messi werd tijdig gekeerd en Arindane kon pogingen van Dembélé en Frenkie de Jong van richting veranderen. Na 67 minuten opteerde Koeman voor nog twee wijzingen: Martin Braithwaite en Moriba in de plaats van Antoine Griezmann en Sergio Busquets.

Enkele minuten later kwam Barcelona goed weg: na een goede voorzet van Rubén García kopte Jonathan Calleri de bal op doel en ging deze maar millimeters naast. Barcelona bleef echter aandringen en na mogelijkheden voor Messi en Pedri verscheen uiteindelijk na 83 minuten de 0-2 op het scorebord. Messi legde de bal vlak voor het strafschopgebied perfect klaar voor Moriba, die eerst zijn tegenstander uitkapte en vervolgens de bal heerlijk in de linkerhoek achter Herrera joeg. Alleen Ansu Fati (16 jaar, 304 dagen), Bojan Krkic (17 jaar, 53 dagen), Messi (17 jaar, 311 dagen) en Pedri (17 jaar, 348 dagen) waren er eerder bij dan Moriba (18 jaar, 46 dagen) met hun eerste competitietreffer.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
6
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties