Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman kan tijdens laatste test voor het eerst beroep doen op topaankoop

Laatste update:

"Hij kan nog niet heel lang spelen, maar vermoedelijk wel enkele minuten", stelt Koeman in de Spaanse pers over Pjanic. De middenvelder geldt tot nu toe als de duurste aankoop van Barcelona van deze transferperiode. Pjanic werd enkele maanden geleden voor een bedrag van zestig miljoen euro overgenomen van Juventus, waarbij Arthur, wiens waarde op ruim zeventig miljoen werd gesteld, de omgekeerde weg bewandelde.

Net als in zijn voorgaande oefenduels heeft Koeman in zijn selectie opnieuw geen plek voor Luis Suárez en Arturo Vidal. Barcelona hoopt de twee routiniers nog voor het sluiten van de transfermarkt te kunnen slijten en Vidal lijkt het dichtst bij een exit. De Chileens is naar verluidt dicht bij een overstap naar Internazionale.

Onder meer Lionel Messi, Antonie Griezmann, Frenkie de Jong en Philippe Coutinho zijn eveneens geselecteerd voor het treffen met Elche. De wedstrijd om de Trofeu Joan Gamper gaat zaterdagavond om 19.00 uur van start in het Camp Nou. Barcelona begint het nieuwe seizoen in LaLiga volgende week zondag tegen Villarreal.

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties