Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman kapittelt drietal zonder naam te noemen: 'Dit mag je never nooit doen'

Laatste update:

"We maken fouten op plekken waar je dat never nooit mag doen. Fouten maken kan, maar niet op die plekken. Dat mag gewoon niet gebeuren. Punt." Koeman noemt geen namen, maar doelt zonder twijfel in elk geval op Kenneth Taylor, Marten de Roon en Memphis Depay. Taylor verloor de bal al in de tweede minuut met een zwakke breedtepass, maar kon dat nog herstellen. Binnen enkele seconden gaf De Roon de bal met een dramatische aanname weer weg. Frankrijk kon zo op 1-0 komen, afgerond door Antoine Griezmann. Aan het eind van de wedstrijd liet Memphis zich uitzakken, om de bal op de middenlijn zomaar in te leveren. Frankrijk profiteerde en maakte er via Kylian Mbappé 4-0 van.

"Als je naar de eerste goal kijkt, daar wachten ze op", weet Koeman. "Ze hebben de bal nog niet geraakt, maar als je op twintig meter van de goal de bal verliest straffen zij dat af. We hadden daar vooraf zo op gehamerd. Na zeven minuten sta je dan al met 2-0 achter en dan spelen zij de wedstrijd uit. Ze wachten dan op de momenten dat ze kunnen counteren."

Koeman krijgt de vraag of de dragende spelers meer hadden moeten brengen. "Ik had van iedereen meer verwacht. Het is een teamprestatie die ondermaats is. We wisten dat dit de zwaarste wedstrijd is. Als je hier 2-1 verliest hou je toch een beter gevoel over aan zo'n wedstrijd, maar ik verwacht een goede reactie maandag tegen Gibraltar. De spelers zullen dat ook wel weten. We moeten hier niet te lang bij stilstaan, want maandag moeten we er weer staan. Ik denk dat dit alleen maar positief kan uitwerken. Iedereen weet nu weer waar we staan, zeker als niet iedereen beschikbaar is. Vanaf het begin hebben we duidelijk aangegeven wat we willen, maar ik had niet verwacht dat het verschil met Frankrijk zo groot zou zijn."

Nederland beleefde een uiterst hectische aanloop naar de eerste wedstrijd in de EK-kwalificatie. Door een buikvirus haakten Sven Botman, Bart Verbruggen, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt en Joey Veerman af. Vlak voor de wedstrijd gaf Mats Wieffer aan lichte klachten te hebben, waardoor Koeman uiteindelijk koos voor Taylor. "Het is natuurlijk geen ideale voorbereiding geweest. Dat hadden we ook nog niet eerder meegemaakt. Het was allemaal heel onrustig afgelopen week, maar dat wil ik niet als excuus gebruiken. Er zijn momenten geweest waarop we gefaald hebben en dat tegen een tegenstander die dat kan afstraffen. De blessure van Lutsharel Geertruida ziet er slecht uit, het lijkt erop dat het zijn hamstring is."

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
2
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
40
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties