Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman kijkt uit naar Nations League; Dalic spreekt over zwaarste loting

Laatste update:

De Kroaten zijn tijdens het afgelopen WK in Qatar als derde geëindigd na een 2-1 overwinning op Marokko in de troostfinale. Koeman weet daarom dat Oranje moet oppassen voor de Kockasti. "Ze hebben natuurlijk veel ervaring en de laatste jaren uitstekend gepresteerd op de grote toernooien", zei de nieuwe bondscoach. "Ik verheug me op het toernooi. Het is goed om te spelen om een prijs, en zeker na de verloren finale van 2019 willen we wat rechtzetten. Daarbij vind ik het erg leuk dat de wedstrijden in Nederland worden gespeeld; dat is prachtig voor onze fans en natuurlijk voor onszelf."

Meer: Noodkreet Koeman sorteert effect: Oranje mag met 26 spelers naar EK

De bondscoach van Kroatië, Zlatko Dalic, bestempeld Oranje als 'misschien wel de zwaarste tegenstander'. Dat is opvallend, want ook toplanden als Spanje en Italië kwamen in het Zwitserse Nyon uit de koker. "Het stadion zal uitverkocht zijn, Nederland heeft een nieuwe bondscoach en ze hebben een fantastisch team. Vooral de verdediging is erg sterk en ze hebben jonge, krachtige spelers. Maar ik verwacht ook dat onze supporters van zich laten horen tijdens de wedstrijd en dat ze ons steunen", zei de 56-jarige oefenmeester tegenover de Kroatische media.

Een favoriet voor de titel durft Dalic niet aan te wijzen. "Alle deelnemers behoren qua niveau tot de top tien van de wereld. Natuurlijk willen we de finale halen, dat is ons doel. We gaan voor de overwinning." De eindronde vindt plaats in Nederland. De halve finales zijn op 14 en 15 juni, de (troost)finale wordt gespeeld op 18 juni. Enschede en Rotterdam dienen als speelsteden voor het Europese toernooi. De vier wedstrijden worden afgewerkt in De Grolsch Veste en De Kuip. De Johan Cruijff ArenA en het Philips Stadion waren vanwege andere evenementen niet beschikbaar in die zomermaand.

Meer nieuws

Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
2
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
1
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
9
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
5
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties