Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman krijgt er in aanloop naar EK optie bij: 'Het ziet er per week beter uit'

Laatste update:

Timber raakte op 12 augustus 2023 zwaar geblesseerd. Op die dag speelde hij zijn officiële debuutwedstrijd in de Premier League voor Arsenal tegen Nottingham Forest in het Emirates Stadium (2-1 winst). Zijn debuut werd er echter niet een om over naar huis te schrijven, daar Timber na vijftig minuten de strijd moest staken door een zware kruisbandblessure.

Meer: Goed nieuws voor Arsenal en Nederland: Arteta kondigt rentreedatum Timber aan

Het was een hard gelag voor de 22-jarige Utrechter, daar hij met the Gunners een succesvolle voorbereiding kende in de Verenigde Staten. Na maanden van herstel werd er in de winter voor het eerst weer een glimp van Timber opgevangen op het trainingskamp van de Londense club in Dubai.

In een persconferentie voorafgaand aan het Premier League duel met Luton Town op dinsdag ging hoofdtrainer Arteta in op de situatie van Timber. "Het gaat erg goed met hem. Hij staat weer op het trainingsveld en zijn rentree laat niet lang meer op zich wachten", vertelde de Spanjaard.

Toch wil de oefenmeester niet te gehaast omspringen met het lichaam van zijn pupil. Zo bestaat de kans dat Timber eerst nog een paar wedstrijden met de Onder 21 van Arsenal gaat spelen om wedstrijdfit te worden. Hoeveel wedstrijden dat worden, kon Arteta nog niet zeggen.

Wel heeft de manager goede hoop dat Timber dit seizoen nog in actie gaat komen voor de huidige nummer twee van de Premier League. "Ik denk dat er een goede kans is dat Timber dit seizoen nog minuten gaat maken. Ik kan geen percentage geven, maar het ziet er per week beter uit."

Timber tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2028 bij Arsenal. Die ploeg betaalde veertig miljoen euro om hem los te weken bij Ajax. Bij de Amsterdammers had Timber ondanks zijn jonge leeftijd reeds 121 wedstrijden gespeeld. Daarin was hij goed voor 6 goals, 4 assists en pakte hij met de recordkampioen twee landstitels en een TOTO KNVB Beker. Met Arsenal is hij nog altijd in de race om het kampioenschap met Liverpool en Manchester City.

Meer nieuws

Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
6
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
12
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties