Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman legt komst van Romeu uit en glimlacht om Van Dijk

Laatste update:

Koeman legde donderdag uit dat Southampton al langere tijd bezig was met de komst van Romeu, die voor zeven miljoen euro arriveerde. "Hij stond al op onze scoutinglijst en zelf ken ik hem uit de academie van Barcelona. Ik kende zijn situatie ook, want ik ken zijn zaakwaarnemer. En toen de gelegenheid zich voordeed om iemand op die plek te halen, was hij een van de kandidaten."

"Hij is 23 jaar, heeft al Premier League-ervaring en deed het vorig seizoen goed bij VfB Stuttgart. Hij maakt het team sterker en is een heel goede speler. Was hij onze eerste optie op die plek? Ja", aldus Koeman, die ook vragen kreeg over de gesteldheid en kracht van Romeu. Die speelde alleen vorig seizoen volop in Stuttgart en kwam voor die tijd vaker niet dan wel aan de bak bij zijn clubs. "Zijn ontwikkeling stokte wel wat, doordat hij weinig speelde, het is ook niet makkelijk om bij de eerste elf van Chelsea te horen", aldus de trainer.

"Jonge spelers hebben het daar moeilijk en hebben het vertrouwen van de trainer nodig. Maar voor Romeu is dit het goede moment om naar Southampton, hij zal hier meer spelen dan bij Chelsea", verzekerde Koeman. Hij kreeg ook de vraag hoe de stand van zaken is wat betreft Virgil van Dijk. Er zou een bod zijn gedaan op de verdediger van Celtic. "Of ik je een update kan geven? Nee, nee. Hebben we een bod gedaan? Dat is niet mijn taak", aldus Koeman glimlachend. "Het is niet het moment om erover te praten, ik wil graag over spelers praten als ze hier zitten. Op geruchten ga ik niet in."

Oriol Romeu zal een zinvolle aankoop van Southampton blijken

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties