Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman loopt ondanks dubbelslag Lukaku tegen nieuwe domper aan

Laatste update:

De wedstrijd op Vicarage Road begon nog zo goed voor de mannen van Koeman toen Gareth Barry Lukaku na een dik kwartier spelen met een geweldige bal alleen voor Heurelho Gomes zette. De Belg bedacht zich geen moment en prikte de bal voorbij de oud-PSV'er. Een knappe goal van Stefano Okaka voorkwam echter dat Everton met een voorsprong ging rusten: op aangeven van Nordin Amrabat werkte hij de bal met zijn hak langs Maarten Stekelenburg.

In de tweede helft was de eerste kans voor Watford meteen raak. José Holebas stuurde een vrije trap voor het doel, waarna Sebastian Prödl het hoogst sprong en de 2-1 binnen kon knikken. Everton kreeg daarna geen kans om zich van deze klap te herstellen, want de bal lag vijf minuten later alweer achter Stekelenburg. Okaka stond wederom op de goede plek en kopte het leer voorbij de doelman voor de beslissing. Lukaku maakte er vlak voor tijd met het hoofd nog wel 3-2 van, maar dichterbij kwam Everton niet meer.

-
Denk jij dat Everton dit seizoen nog mee gaat strijden om Europees voetbal?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties