Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman maakt selectie bekend: geen Cillessen of Berghuis, Reijnders debuteert

Laatste update:

Naast de aanwezigheid van Reijnders en de afwezigheid van Cillessen valt vooral het ontbreken van Steven Berghuis op. Mogelijk heeft dat te maken met het incident van zondag, waarbij de Ajacied een klap uitdeelde aan een provocerende FC Twente-supporter. Ook Berghuis' ploeggenoten Brian Brobbey en Davy Klaassen hebben de definitieve schifting niet overleefd, net als Kenny Tete (Fulham), Bart Verbruggen (Anderlecht) en Stefan de Vrij (Internazionale).

Oranje bereikte de Final Four van de Nations League door als eerste te eindigen in een poule met België, Polen en Wales. Nederland en Kroatië nemen het op woensdag 14 juni in De Kuip tegen elkaar op tijdens de eerste halve finale. De andere halve finale tussen Spanje en Italië vindt een dag later plaats in de Grolsch Veste. Het stadion van FC Twente vormt op zondag 18 juni ook het decor voor de troostfinale. In De Kuip wordt aansluitend de finale gespeeld. De Johan Cruijff ArenA en het Philips Stadion waren vanwege andere evenementen niet beschikbaar in juni.

De volledige selectie van Oranje:

Keepers: Justin Bijlow (Feyenoord), Mark Flekken (SC Freiburg) en Andries Noppert (sc Heerenveen)

Verdedigers: Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Bayern München), Sven Botman (Newcastle United), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (Internazionale), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Matthijs de Ligt (Bayern München), Tyrell Malacia (Manchester United) en Jurriën Timber (Ajax).

Middenvelders: Frenkie de Jong (Barcelona), Teun Koopmeiners (Atalanta), Tijjani Reijnders (AZ), Marten de Roon (Atalanta), Joey Veerman (PSV), Mats Wieffer (Feyenoord) en Georginio Wijnaldum (AS Roma).

Aanvallers: Steven Bergwijn (Ajax), Memphis Depay (Atlético Madrid), Cody Gakpo (Liverpool), Noa Lang (Club Brugge), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Xavi Simons (PSV) en Wout Weghorst (Manchester United).

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
25
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
198
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
35
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
10
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
28
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties