Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman maakt zich zorgen: 'Bij PSV en Feyenoord is dat minder dan bij Ajax'

Laatste update:

Koeman was woensdag aanwezig bij de Cruyff Legacy Summit, waar met genodigden werd teruggeblikt op het leven van Johan Cruijff. Daar werd hem door het Algemeen Dagblad gevraagd naar de staat van het Nederlandse voetbal. "Het is wel zorgwekkend dat er weinig Nederlandse spelers via een transfer kunnen doorgroeien bij een topclub", meldde Koeman, verwijzend naar PSV - Feyenoord. De aanstaand bondscoach was aandachtig toeschouwer bij dat duel.

"Ik zie het ook als momentopnames", verduidelijkt Koeman. "Toen ik trainer was van Feyenoord, hadden we daar veel jonge Nederlandse talenten. Nu is dat bij Feyenoord en PSV blijkbaar wat minder het geval. Ajax heeft altijd wel jonge Nederlandse spelers die doorkomen. Het hoge transfersommen moeten betalen voor spelers uit de subtop van de Eredivisie is ook een probleem, maar ook niet helemaal nieuw."

Arne Slot zei onlangs al dat spelers kopen van bijvoorbeeld FC Groningen lastig is voor een club als Feyenoord. Koeman beaamt dat. "Toen ik trainer was van Feyenoord wilde ik Virgil van Dijk van FC Groningen naar Rotterdam halen. We konden hem niet betalen, vier of vijf miljoen was toen te duur. Maar eigenlijk moeten de beste spelers van de iets mindere clubs wel gewoon naar Ajax, PSV en Feyenoord gaan. Dat zou ideaal zijn voor ons voetbal. Nu kiezen spelers vaak voor andere tussenstappen."

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
6
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties