Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman moet Argentijns international minstens halfjaar missen na operatie

Laatste update:

Funes Mori scheurde in maart van dit jaar zijn meniscus tijdens een interland van Argentinië tegen Bolivia, waardoor zijn seizoen in één klap voorbij was. De verdediger is nu onder het mes gegaan en kijkt tegen een lange revalidatieperiode aan. De club laat weten hem pas op z'n vroegst begin volgend jaar weer verwacht in te kunnen zetten.

Everton versterkte zich gedurende deze transferperiode al met Michael Keane, terwijl Koeman ook kan beschikken over Ashley Williams en Phil Jagielka. Door het uitvallen van Funes Mori is de kans echter aanwezig dat the Toffees op zoek gaan naar nog een centrale verdediger, aangezien er met onder meer deelname aan de Europa League een druk programma aankomt.

Naast Funes Mori is ook Ross Barkley geopereerd. De middenvelder liep onlangs een liesblessure op en nam ook geen deel aan de oefentrip van zijn club naar Tanzania. Barkley, die in de afgelopen dagen hardnekkig in verband wordt gebracht met een vertrek uit Goodison Park, wordt over een week of vier weer terugverwacht.

Vind jij dat Everton de transfermarkt op moet voor een centrale verdediger?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties